0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Επισκεφθείτε τον νέο μας κανάλι στο youtube

6o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΛΟΚΟΛΟΓΙΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Αθήνα 13/4/2016

Προς τα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Ψυχοφαρμακολογίας (ΕΛ.Ε.ΨΥ.)

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου με την επωνυμία Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Ψυχοφαρμακολογίας, σε εφαρμογή του άρθρου 10 παράγραφος 5 του ισχύοντος καταστατικού και με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της Τρίτης 12/4/2016, συγκαλεί γενική συνέλευση των μελών του, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7/5/2016 και ώρα 15.00μμ στο ξενοδοχείο BARCELO’ HYDRA BEACH στην Ερμιονίδα, κατά τη διάρκεια του 5ου συνεδρίου της ΕΛ.Ε.ΨΥ.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:
• Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
• Ταμειακός απολογισμός.
• Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέων μελών διοικητικού συμβουλίου.

Θα σας παρακαλούσαμε όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να βάλετε υποψηφιότητα για
1. Μέλος του νέου Δ.Σ.
2. Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής.
3. Μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής. να μας αποστείλετε την υποψηφιότητά σας, με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι 30/4/2016.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, όταν δηλαδή δεν συμπληρωθεί το 1/3 των τακτικών μελών, τότε η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί εντός των προσεχών 7 ημερών, σύμφωνα με το καταστατικό, σε τόπο και χρόνο που θα καθοριστεί μεταξύ των παρισταμένων μελών της ΕΛ.Ε.ΨΥ.